Eurolacke geeft kleur aan de Electric Dutchman


In 2016 werd de Electric Dutchman op de Dutch Design Week gepresenteerd

Geen wonder want het is een bijzonder aansprekend ontwerp. Eind 2018 rolden de eerste elektrische scooters van de lopende band en inmiddels zijn er al vele designscooters verkocht.

De Electric Dutchman is een unieke e-scooter, ontwikkeld voor de zakelijke markt. Door zijn modulaire opbouw is hij volledig aan te passen aan de wensen en huisstijl van iedere ondernemer. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen speelt een cruciale rol in ieder aspect van het bedrijf. De Electric Dutchman maakt dan ook gebruik van 100% recyclebare materialen en kiest voor de poedercoatings van EUROLACKE voor de afwerking van het frame en de sidesteps. Een milieuvriendelijke oppervlaktebehandeling omdat poedercoatings geen schadelijke oplosmiddelen bevatten.

De standaard modellen worden gecoat in de volgende kleuren:

FrameSidesteps
Electric Dutchman EarlyRAL 9003RAL 7011
Electric Dutchman UrbanRAL 7021RAL 7011
Electric Dutchman ClassyRAL 3004RAL 7021
Electric Dutchman BlackRAL 9004RAL 7021
Electric Dutchman WhiteRAL 9003RAL 7021

Maar waarom kiezen uit standaard kleuren als de e-scooter volledig te customizen is?

EUROLACKE levert op aanvraag iedere gewenste kleur

De grote diversiteit aan kleuren kan overweldigend zijn maar voor Evert Wissing, product designer bij Electric Dutchman is dit juist een uitkomst. “In de loop der tijd hebben we al verschillende RAL nummers voorbij zien komen. Echter zijn deze vaak beperkt gebleven tot een brave zijdeglans of een mat uitvoering. Het is tijd om te experimenteren met de meer opvallende kleuren en texturen.”In het vernieuwde Colour Experience Center laat Evert zich uitgebreid adviseren door Gerd De Lathauwer, materiaaldeskundige bij EUROLACKE. In het Colour Experience Center tonen wij meer dan 3000 verschillende poedercoatings in verschillende glansgraden en structuren. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de eerste e-scooter gecoat in een industriële roestkleur of sprankelend metallic.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.