Nu ook verhuur van verftestapparatuur


TQC Sheen start nieuwe service

U hebt voor een grote opdracht onvoldoende eigen instrumenten, of wilt eerst met een instrument werken voordat u het koopt. Huren biedt uitkomst. En ook voor wie eenmalig een instrument nodig heeft, of juist een apparaat echt niet kan missen, maar deze toch extern moet laten kalibreren, is huren een ideale mogelijkheid. Die optie biedt TQC Sheen vanaf nu als extra service aan.

Ruime keuze

TQC Sheen, voorheen TQC en Sheen Instruments, ontwerpt en verkoopt al tientallen jaar apparatuur om de kwaliteit van verf en oppervlakken te testen. Niet alleen draagbare instrumenten zoals een glans- of dauwpuntmeter kunnen voortaan gehuurd worden. Ook grote kostbare laboratorium apparatuur is te huur. Een overzicht van alle apparaten is te vinden op www.tqcsheen.com/nl/verhuur.


Eenvoudig te regelen

Is de keuze gemaakt, dan zorgt de verhuurspecialist voor een heldere offerte. TQC Sheen stuurt het instrument op en krijgt het na de huurperiode weer via de pakketdienst retour. Grote laboratorium apparatuur zoals een droogtijdrecorder of een automatisch film applicator, kan in overleg worden afgeleverd, geïnstalleerd en opgehaald.

Meer informatie

Meer informatie over het huren van verftestapparatuur is te vinden op www.tqcsheen.com/nl/verhuur, via verhuur@tqcsheen.com of via 010-7900123.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.