Hoogglans Agrotane


Landbouwmachines vragen een specifiek soort verf. PLPCOATINGS heeft daarom verschillende verfsystemen ontwikkeld die rekening houden met sector-specifieke eisen. Het nieuwste product is Agrotane, specifiek ontworpen voor landbouwmachines.

Het is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel en zorgt voor een hoogglansafwerking. Agrotane biedt de bescherming die landbouwmachines vereisen. Het is krasbestendig en weerbestendig en zorgt voor een fantastisch ogende afwerking.

Het flexibele Agrotane-systeem (met een selectie van primers en 2K-afwerking) biedt een pakket oplossingen om de productie, prestaties en uiterlijk te optimaliseren. Agrotane is verkrijgbaar in een volledig kleurengamma.

Neem voor meer informatie contact op met: verkoop@plpcoatings.com

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.