Lancering van de Pulse FC-oplossing voor vloeistofbeheer


Volg bulkvloeistoffen nauwkeurig en automatisch met de nieuwe Pulse FC

Het nieuwe Pulse® FC-systeem voor vloeistofbeheer is een innovatieve draadloze vloeistofbeheeroplossing voor onderhouds- en servicewerkplaatsen voor voertuigen. Het systeem is ontworpen voor het uitvoeren van servicewerkzaamheden met een nauwkeurige, automatische vloeistofregeling, voor een optimale controleerbaarheid en winstgevendheid.

Nieuwe, vooraf ingestelde SD-meter voor Pulse FC

Het Pulse FC-systeem gebruikt de nieuwe robuuste en ergonomischverbeterde vooraf ingestelde meters van de SD Serie™, met een maximaal debiet van 68 lpm. De opnieuw ontworpen meters hebben een duurzame gegoten behuizing en een ventiel dat lang meegaat voor optimale prestaties. Met een eenvoudige Pulse FC-startersset kunt u uw vooraf ingestelde SD-meters in een handomdraai geschikt maken voor Pulse FC zodat u uw vloeistoffen nog beter kunt controleren.

Meer inzicht in en controle over bulkvloeistoffen

  • Eenvoud: vloeistoffen kunnen eenvoudig worden geregeld, zodat u meer tijd kunt besteden aan meer klanten
  • Controleerbaarheid: de zekerheid dat elk voertuig en elke machine de juiste hoeveelheid vloeistof krijgt, voor nauwkeurige facturering
  • Schaalbaarheid: de mogelijkheid om Pulse FC snel aan vrijwel elke omgeving toe te voegen, zelfs bij retrofit toepassingen, waarbij hoge installatiekosten en vertragingen worden voorkomen.
  • Mobiliteit: eenvoudig op mobiele doseereenheden en vaten aan te koppelen, zodat u handig kunt doseren, zonder vertragingen, gedoe of extra stappen

Met de lancering van Pulse FC heeft Graco Pulse Pro vernieuwd, de vorig jaar gelanceerde vloeistofbeheeroplossing. Deze twee oplossingen samen vormen het Pulse-assortiment voor vloeistofbeheer.

Pulse-vloeistofbeheer is geschikt voor gebruik in talloze sectoren, waaronder de auto-industrie, mijnbouw, wagen-/machineparkdiensten, vrachtwagentransport, zware bouwwerkzaamheden en olie.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.