Maak kennis met Norton Mesh Power!


Schuurmateriaal voor een optimale stofafzuiging

Iedere professional droomt ervan: stofvrij schuren. Met de Norton Mesh Power schuurmaterialen komt u zeer dicht in de buurt. Waar traditioneel schuurkorrels worden verlijmd op papieren dragers, biedt de Norton Mesh een concept wat gebaseerd is op het gebruik van een gaasconstructie. Hierdoor bevat het materiaal geen stofgaten meer, maar vindt de stofafzuiging plaats over het gehele schuuroppervlak!

Verkrijgbaar met aluminiumoxide en keramische schuurkorrel

Het complete Norton Mesh Power assortiment bestaat uit schuurschijven, -rollen en -stroken. Norton heeft twee keuzemogelijkheden gecreëerd: gaat u voor de taaie en scherpe aluminiumoxide korrel of voor de premium kwaliteit van de keramische korrel?

Waarom kiezen voor Norton Mesh Power?

  • duizenden kleine stofgaatjes door de Mesh Power matrix backing
  • voorzien van anti-vollooplaag voor een langere standtijd
  • zowel geschikt voor droog als nat schuurwerk
  • uitlijnen van het gatenpatroon t.o.v. de steunschijf is niet meer nodig
  • toepasbaar op vlakke of voorgevormde oppervlakken door flexibele drager

Een revolutie in schuurtechniek

Traditionele schuurmaterialen worden steeds meer vervangen door een nieuwe generatie, waarbij grote stappen worden gemaakt op het gebied van stofafzuiging, snelheid en het bereiken van een egaler schuurbeeld. In een tijd waarin de vraag blijft groeien, ligt een steeds grotere druk op de productieprocessen. Vaak valt dit samen met een tekort aan vakbekwaam personeel, waardoor de keuze voor het juiste schuurmateriaal een steeds groter verschil kan maken.

Als onafhankelijke specialist in schuurmaterialen, biedt WIltec graag advies op maat! Voor meer informatie, schuuradvies of een gratis sample kan contact worden opnemen met Wiltec.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.