Spies Hecker Race Spray Gun: Presteer zoals de wereldkampioen


Een speciaal limited edition Race Spray Gun is ontworpen door
Spies Hecker in de stijl van Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Spies Hecker is al meer dan vijf jaar verantwoordelijk voor de lak voor de vijfvoudig winnaar van het FIA Formula One constructeurskampioenschap.

Deze limited edition Race Spray Gun vertegenwoordigt met zijn
buitengewone ontwerp onze jarenlange samenwerking met Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Het benadrukt ook het enthousiasme van Spies Hecker voor de autosport.

Het ontwerp van de Race Spray Gun is gebaseerd op de Mercedes-AMG F1 W09 EQ Power+ waarmee het kampioenschap werd behaald. Hij heeft de dynamische lijnen en het typische PETRONAS-groen. Aan de zijkanten zijn de racenummers van beide coureurs te vinden: Nummer 44 voor vijfvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton aan de ene kant en nummer 77 voor race-winnaar coureur Valtteri Bottas aan de andere kant. Het is een echt verzamelobject.

De SATAjet 5000 B RP Race Spray Gun is technisch ook uitstekend. Dit is één van de redenen is waarom het wordt gebruikt om de raceauto’s te spuiten.

De Race Spray Gun is geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 500 stuks. Hij wordt geleverd met een hardcase koffer die een acrylstandaard bevat met het serienummer van het spuitpistool, maar ook een sleutelhanger. Dit is een officieel product met een licentie van Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Meer informatie kan worden gevonden op www.spieshecker.com/race-gun.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.