STOCKMEIER Group succesvol op de European Coatings Show


 Sinds de première onder de naam “Farbe und Lack” in 1991, heeft de European Coatings Show zich ontwikkeld tot ‘s werelds grootste en belangrijkste evenement voor de coatingsindustrie. Om de twee jaar vindt deze internationale beurs plaats in Neurenberg. De STOCKMEIER Group was dit jaar opnieuw aanwezig als exposant. Het evenement vestigde nieuwe records voor 1.156 exposanten en meer dan 30.000 bezoekers uit 124 landen.

De STOCKMEIER Group werd vertegenwoordigd door de Coatings-teams van STOCKMEIER Chemie, Bassermann-mineralen, HDS-CHEMIE en STAUB & CO. – SILBERMANN op locatie. “De stand van STOCKMEIER was goed bezocht tijdens de gehele duur van de beurs en had op sommige momenten groter kunnen zijn. Dit bewijst dat wij als Stockmeier Group ook steeds meer worden erkend en veel gevraagd zijn in de coatingsmarkt”, zegt René Wieseotte, Sales & Product Manager CASE. Naast de vele bekende contacten werden ook interessante nieuwe contacten gelegd. Op persoonlijk niveau werden de relaties tijdens het avondevenement van de Stockmeier-groep uitgebreid tijdens een “netwerkdiner” op de eerste avond van de beurs. Het klant- en leveranciersevenement van de STOCKMEIER-groep werd bijgewoond door in totaal ca. 130 gasten. De Stockmeier Group kijkt uit naar de volgende European Coatings Show in maart 2021. In Nederland is de Stockmeier Group gevestigd via De Noord Chemicals te Ridderkerk www.denoordchemicals.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.