Nieuwe gevelplanken voor Democratische school ‘De Ruimte’ in Soest


‘De HardiePlank® gevelplanken passen perfect in de visie van de school op duurzaamheid’

Democratische school ‘De Ruimte’ is gevestigd op een terrein van zo’n tweeënhalve hectare in Soest. De bijzondere school biedt een doorlopende leerweg aan voor studenten van 2 tot 22 jaar. Stafleden en studenten kunnen samen de dagelijkse gang van zaken bepalen. De school is van planom de komende jaren een tiental gebouwen te laten verrijzen. De gebouwen beslaan gezamenlijk een grondoppervlak van ongeveer 3.000 m2. Dit wordt het nieuwe onderkomen van de school. De gevelbekleding voor een aantal van die gebouwen wordt gedoneerd door de fabrikant van gevel vezelcementproducten James Hardie®. De James Hardie Group levert onder andere merken als fermacell® en Aestuver®. De nieuwe gevelbekleding bestaat uit een bijzonder duurzaam product dat past bij het karakter van de school en de maatschappelijke visie’. De houtachtige uitstraling van deze gevelbekleding sluit prachtig aan bij de groene, bosrijke omgeving van de school.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.