Tot wel 6 keer sneller textuur aanbrengen

Trechterpistolen

Trechterpistolen zijn populair bij aannemers om een grote variatie aan verschillende textuurcoatings te verspuiten. Ze zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk mee te nemen en veelzijdig qua toepassingen. De traditionele pistolen bestaan al jaren. Graco brengt nu een sterk verbeterde variant van deze pistolen op de markt!

Het TexSpray FastFinish-trechterpistoolsysteem met drukverhoging is ontworpen om 6 keer sneller uitzonderlijke textuurafwerkingen te leveren dan de traditionele trechters met zwaartekrachtaanvoer, zodat professionals sneller en efficiënter kunnen werken.

De compacte, draagbare FastFinish optimaliseert de materiaal- en luchtdoorstroming dankzij een luchtcompressor met hoge uitvoer en continue doorstroming, gecombineerd met een spuitpistool dat onder druk kan worden gezet. Het is de ideale oplossing voor kleinere textuurprojecten bij diverse toepassingen en materialen, zoals het herstellen van gladde afwerking, decoratieve afwerking en akoestisch pleisterwerk.

Hoe het werkt:

1. Lucht komt het pistool binnen
2. De luchtregelaar beheerst de luchtstroom naar de trechter
3. Lucht duwt het materiaal naar beneden
4. Materiaal wordt onder druk met lucht vermengd, waarna het materiaal wordt aangebracht

Voordelen voor de professional

• Bespaar tijd en energie
• Werk klussen tot wel 6x sneller af
• Altijd toegang tot de benodigde lucht

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.