Presidenten Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod op WOT2018 – updatemiddag openbaar


Jaarlijks praat het Nederlandse Technische Commissie lid de kwaliteitsmanagers van de licentiehouders Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod bij over de wijzigingen in de specificatie. Hierbij is er de mogelijkheid om onduidelijkheden toe te lichten en om wensen en verwachtingen naar de TC-lid kenbaar te maken. Deze kunnen worden meegenomen naar de internationale vergaderingen. vanuit het Uitvoerend Comité wordt er melding gemaakt van algemene wijzigingen en besluiten.  Daarnaast is er gelegenheid voor het inspectieteam om aandachtspunten vanuit de inspecties kenbaar te maken. Interactie wordt bij deze bijeenkomsten zeer gewaardeerd. De licentiehouder is verplicht deze updatemiddag te organiseren. Omdat Vereniging Qual.ION een licentiesysteem is, zijn deze updatemiddagen normaliter niet openbaar.

Updatemiddag

Dinsdag 13 november zal de jaarlijkse updatemiddag voor de kwaliteitslabels Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod plaatsvinden tijdens de ION CONGRES Campus. Van alle 3 de kwaliteitslabels zal de president een presentatie geven over de waarde van het betreffende kwaliteitslabel voor de applicateur en voor de klant.

De presidenten zijn:

  • Mr. Mo Panam, president of Qualicoat
  • Mr. Roel Dijkman, president of Qualisteelcoat
  • Mr. Remco Baartmans, president of Qualanod

Aansluitend zal het Nederlandse TC-lid de updatevergadering voorzitten. De licentiehouders zullen tijdig een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Om ook niet-licentiehouders de gelegenheid te geven om kennis te maken met de structuur en de meerwaarde van het kwaliteitslabel, is voor deze editie door het Vereniging Qual.ION-bestuur gekozen om de updatemiddag, die normaliter besloten is, openbaar te laten zijn. Iedereen die op enige wijze geïnteresseerd is in de kwaliteitslabels, is van harte welkom.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.