Vele detailers op RUPES BigFoot Seminar 2.0


In 2017 werd met groot succes het eerste RUPES BigFoot Seminar bij WSB in Utrecht gehouden. Men sloot de 2017 editie af met: ‘Tot volgend jaar’! Als reactie op deze grote interesse heeft op 18 april jongstleden het RUPES BigFoot Seminar, editie 2.0 plaatsgevonden in het Louwman Museum te Den Haag! Ruim 200 detailers uit Nederland en vakspecialisten met 11 nationaliteiten uit Europa en USA waren hier aanwezig. Allen met een groot auto Detailing hart!

Detailend Nederland heeft zijn hart kunnen ophalen bij al het RUPES BigFoot nieuws van de afgelopen tijd. De theoretische introductie van de van de nieuwste BigFoot RUPES technieken, werd gevolgd door een achttal praktijksessies waar alle deelnemers onder begeleiding van 18 leraren zelf aan de slag gingen met de RUPES BigFoot Polijst technieken. Nieuw in deze praktijksessies waren de nieuwe LH19E rotary, de LK900E tandwiel aangedreven machine en alle nieuwe pads en pasta’s.
Alle gasten hebben een zeer verzorgde dag beleefd, met daarin de theorie en praktijk. Instructies van de RUPES Specialisten Jason Rose (USA), Fabrizio Gagliardi (Italië) en Marco D’Inca, dé RUPES BigFoot ontwikkelaar.

Vele blije gezichten, welke eveneens druk konden netwerken tijdens de lunch en het Italiaanse diner, waar de landafkomst van RUPES duidelijk te proeven was. Het uitwisselen van de eigen praktijkervaringen bleek tijdens het netwerken een belangrijke factor in deze interessante wereld binnen de autobranche. Men kon de dag afsluiten met een bezoek aan het Louwman Museum, waar meer dan 265 bijzondere auto’s staan uitgestald.

Enthousiaste geluiden, een opkomst van meer dan 200 gasten, vele blije gezichten: WSB Finishing Equipment en RUPES S.p.A kunnen terugkijken op een geweldig event.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.