Graco Standard Serie verf- en spackspuitapparatuur


Graco lanceert speciale lijn voor schilders die op zoek zijn naar verf- en spackspuitapparatuur met pure prestaties, zonder allerlei extra opties.

We zien de laatste tijd dat er steeds meer vraag is naar de mogelijkheid om sneller en beter verf en spack aan te brengen. De reden hiervoor is een groeiende markt en een gebrek aan goed opgeleide schilders en stukadoors. Daarnaast zijn klanten steeds veeleisender: de beste kwaliteit en toch een snelle oplevering wordt gezien als de standaard. De klant wil niet meer afhankelijk zijn van meerdere bedrijven of contactpersonen. Ze willen graag één contactpersoon, één bedrijf dat snel en goed kan leveren. En de schilder van nu kan dat: met de nieuwe Graco Standard Serie is iedere klus zo geklaard.

Om aan deze vraag van de klant te voldoen stijgt ook de vraag naar een duurzame oplossing. Dé oplossing om sneller te werken en toch de gewenste kwaliteit te behalen is het inzetten van elektrische verf/pleister spuitapparatuur. Om voor elk budget een geschikte oplossing te bieden heeft Graco de unieke lijn van Ultra en Mark Max Standard series ontwikkeld. Deze lijn met apparatuur is puur gericht op presteren, zonder allerlei toevoegingen die de apparatuur duurder maken.

Deze apparatuur is echt iets voor schilders die op zoek zijn naar een machine die de klus klaart. Speciaal voor professionals die geen behoefte hebben aan allerlei snufjes, maar aan optimaal gebruiksgemak en pure prestaties. Daarbij kan deze apparatuur zich absoluut meten met de beste apparatuur verkrijgbaar in de markt.

Voordelen:

•​eenvoudig en duurzaam

•​geschikt voor een zeer breed scala aan materialen

•​weinig slijtage of onderhoud onderhevige onderdelen

•​lagere investering

Deze lijn is exclusief verkrijgbaar wij Wiltec.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.