TQC Nederlandse fabrikant van verftestapparatuur neemt Sheen Instruments over


Eind vorig jaar werd het Britse bedrijf Sheen Instruments overgenomen door TQC BV uit Nederland. Sheen Instruments heeft een geschiedenis van meer dan 70 jaar als fabrikant van laboratoriumapparatuur voor de verfindustrie. TQC is een Nederlandse fabrikant van verftestapparatuur die bekend staat om zijn innovatieve aanpak en baanbrekende ontwikkelingen.

Beide bedrijven werken nu samen en de twee merken worden samengevoegd in het nieuwe TQC Sheen-label.

Het nieuwe label vertegenwoordigt misschien wel de meest uitgebreide reeks verftestapparatuur, variërend van een breed scala aan viscositeitsmeters, automatische filmapplicators, schrob en krastesters tot glans- en kleurmeters, diktemeters, droogtijdtesters, enz.

Het hoofdkantoor van TQC Sheen bevindt zich in Nederland, waar de productie, logistiek, het toepassingslaboratorium en het R & D-centrum van het bedrijf zijn gevestigd. De TQC Sheen-groep heeft verkoopkantoren in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Verenigde Staten, Italië, Singapore en Zuid-Korea en een wereldwijd netwerk van toegewijde distributeurs.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.