Kemet Europe breidt fors uit


Kemet Europe te Bergen op Zoom, specialist in precisie oppervlaktebewerkingen, breidt uit met 850 vierkante meter. Het totale bedrijfsoppervlak van Kemet wordt daarmee 1406 vierkante meter. Deze forse uitbreiding is nodig, omdat Kemet in de afgelopen jaren behoorlijk is gegroeid. Vooral de huidige magazijnruimte en werkplekken van de technici worden erg krap. Met de ruimte die beschikbaar komt,
wil Kemet ook haar demonstratie- en testruimten verder uitbreiden. Zo kan zij haar  klanten nog beter van dienst zijn.

Op 4 oktober 2018, is gestart met het boren van de funderingspalen. De werkzaamheden van het totale project duren tot circa eind februari 2019.

Met deze extra faciliteiten wil Kemet haar groeiambities verwezenlijken en een belangrijke stap, voorwaarts in de toekomst, zetten.

Kemet in het kort:

Als importeur en vertegenwoordiger van A-merken zoals Kemet, NSK, Diprofil, Gesswein, FinnSonic, Lapmaster, Macolaepp is Kemet Europe al meer dan 50 jaar een vooraanstaande en vertrouwde partij voor precisie oppervlaktebewerkingen. In al die jaren heeft Kemet veel ervaring en knowhow opgedaan.

Hiermee neemt zij een toonaangevende positie in als het gaat om technisch polijsten, ultrasoon reinigen, vlak leppen en micro-smeren.

In veel verschillende industrieën zoals matrijzenmakerijen, automotive, elektronica, petrochemie, algemene mechanica enzovoorts vindt Kemet haar klanten, van éénpersoonsbedrijven tot grote multinationals.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.