Gezond en ergonomisch verantwoord werken


Het is een must om Stof en Fijnstof op- en rondom de werkvloer tegen te gaan. Een gezond werkklimaat is beter voor uw medewerkers en verhoogt ook duidelijk de prestaties. In veel bedrijven wordt hier nog te weinig aandacht aan besteed en lopen de werknemers toch nog risico’s. Daarom zal WSB tijdens de SURFACE hier extra aandacht aan besteden met de nieuwste RUPES afzuigtechnieken en installaties.

Het veilig en milieuvriendelijk werken in bijvoorbeeld de voorbereidingszones of in multifunctionele werkplaatsen kan worden uitgevoerd met de mobiele RUPES KR2A Stof- en Fijnstof Turbine. Dit mobiele werkstation voorziet de gebruiker van alles wat hij nodig heeft voor het dagelijkse gezond en veilig werken tijdens het schuren en polijsten! Deze mobiele installatie draagt bij aan het stofvrij werken op de werkplek, kan 2 personen tegelijk bedienen en is tegelijk een geweldige opslagunit voor alle bijbehorende machines en gereedschap. Naast de mobiele varianten heeft RUPES ook vaste afzuiginstallaties, deze installaties worden op basis van de gewenste afzuigcapaciteit en af te zuigen materiaal geconfigureerd. Voor alle installaties geldt dat deze als ATEX kunnen worden uitgevoerd.

Tegelijkertijd wordt op de SURFACE CAMPUS ook de nieuwste ontwikkeling op schuren getoond met de RUPES Skorpio E. Deze noviteit is voorzien van een koolborstelloze motor en is daardoor energiezuiniger, hetgeen de motorlevensduur van deze schuurmachine ten goede komt.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.