Nieuwe spuitinstallatie Graco GH675DI: voor kracht én mobiliteit


Wiltec introduceert samen met Graco, de nieuwe Graco DutyMax High Pressure GH675DI. Een extreem sterke mobiele airless spuitinstallatie voor hoog viskeuze coatings. Mobiliteit speelt bij veel gebruikers van een airless installatie een grote rol. Daarnaast moet een airless installatie genoeg kracht hebben om het materiaal te verspuiten. Vaak voldoen installaties maar aan één van deze twee vereisten. Dat is nu verleden tijd.

Uitermate geschikt voor hoog viskeuze coatings

De nieuwe DutyMax High Pressure is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij zeer hoog viskeuze coatings worden gebruikt. Zo kan hij ingezet worden voor het aanbrengen van brandvertragende coatings, dakcoatings, waterproofing, brandvertragende coatings of bij protective coatings. Met een beschikbare druk van 465 bar en een opbrengst tot wel 5.7 liter per minuut, kan dit soort materialen verspoten worden met een zeer eenvoudig te bedienen installatie.

Benzinemotor of met een elektrische motor

De DutyMax High Pressure is verkrijgbaar met een benzinemotor of met een elektrische motor. Hierdoor is er altijd een oplossing voor uw specifieke situatie voorhanden. De benzinegedreven installatie is overal inzetbaar, dus ideaal daar waar geen stroom beschikbaar is; door zijn sterke benzinemotor kan men op elke locatie aan de slag.

Coatings aanbrengen op grote oppervlaktes

Deze compacte en mobiele installatie kan worden uitgerust met de nieuwe Graco Heavy-Duty Jetroller. Deze is ideaal voor het aanbrengen van diverse coatings op daken, vloeren of in ruimtes waar eventuele overspray of weersomstandigheden voor problemen kunnen zorgen. Het grote voordeel van de Jetroller is dat het materiaal kan worden aangebracht en tegelijkertijd wordt nagerold. De gebruiker kan kiezen voor een 22.5 cm rol of een 45 cm rol oppervlak, waarmee coatings op grote oppervlaktes kunnen worden aangebracht.

Bij twijfel over welk apparaat het meest geschikt is voor het te verspuiten materiaal, kan de Wiltec specialist advies geven op maat. Voor alle toepassingen is een oplossing voorhanden!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.