Nordson Industrial Coating Wijzigingen in de verkoop

Mario Hahn en Michael Lazin

Per 1 oktober 2018 heeft Mario Hahn de positie van Verkoopleider binnen Nordson ICS poedercoat systemen Centraal-Europa op zich genomen. Hahn heeft bij de Hogeschool van Wismar een Business Managementstudie voltooid en heeft een jarenlange sales ervaring en werkte onlangs als key accountmanager in een Zuid Duits bedrijf.

Mario Hahn volgt Michael Lazin op, die sinds 2010 in deze functie actief was en per 1 November 2018 binnen het bedrijf een nieuwe leidinggevende functie in de Adhesive divisie oppakt.

Edwin Beuk, sinds 1999 actief binnen het bedrijf, blijft met zijn jarenlange ervaring in poeder coating oplossingen uw vertrouwde Nordson ICS  contactpersoon voor de Benelux.

Nordson Industrial  Coating Systems

Nordson is een van ’s werelds toonaangevende producenten van apparatuur voor het nauwkeurig aanbrengen van poedercoatings, natlak, lijm, afdichtingsmiddelen en verpakkingscoatings. Met meer dan 60 jaar ongeëvenaarde ervaring in deze bedrijfstakken biedt Nordson oplossingen die fabrikanten wereldwijd helpen bij het verhogen van de productiviteit, het verlagen van de materiaalkosten en het verbeteren van de kwaliteit van afgewerkte onderdelen. Nordson ondersteunt klanten wereldwijd met service en ondersteuning met vestigingen in meer dan 30 locaties. Voor meer informatie over Nordson, kijk op het Internet bij www.nordson.com.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.