Poedercoating EUROLACKE op dak Hudson’s Bay


Aan het Rokin’49 in Amsterdam, op steenworp afstand van de Dam, zijn twee luxe warenhuizen ontwikkeld. Het meest bijzondere onderdeel van Rokin ’49 is de opvallend gebogen ruitvormige dakconstructie, bekleed met panelen met beglazing. De panelen zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating uit de Colour Collection Catalogus van EUROLACKE.

Colour Collection Catalogus

De gebogen, ruitvormige dakconstructie aan het Rokin’49 is uitgevoerd in AE3021-7900720 ca. RAL 9007 Mat, Tenor 5.  Dit is een hoogwaardige poedercoating in buitenkwaliteit in een matte, zilveren metallic uitvoering. Het product heeft kwaliteitslabel Qualicoat klasse 1 en is GSB goedgekeurd. De toepassingsmogelijkheden zijn veelzijdig. Van aluminium gevelprofielen  en panelen zoals hier aan het Rokin’49, tot staal toegepast in interieurbouw, of gegalvaniseerd staal voor straatmeubilair.

De kleurselectie voor het Rokin’49  is gemaakt uit de EUROLACKE Colour Collections Catalogus. De Colour Collection Catalogus is het handboek waaruit toonaangevende architecten kleur, kwaliteit en bescherming selecteren voor prestigieuze projecten. In de catalogus vindt u allerlei poedercoatings voor binnen- of buitentoepassingen. Specifiek voor buitentoepassingen, waaraan hoge eisen worden gesteld ten aanzien van kleur- en glansbehoud is een groot assortiment aan zogenaamde Super Durables opgenomen in de catalogus.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.