Dag van de Oppervlaktetechnologie 2017


Op 1 november 2017 organiseert Vereniging ION weer de Dag van de Oppervlaktetechnologie. Dit jaar zal het congres gecombineerd worden met de verplichte updatemiddag van Vereniging Qual.ION, de Algemene Ledenvergadering van Vereniging ION en een excursie bij één van de meest duurzame bedrijven ter wereld.

De dag zal gestart worden met een rondleiding bij Interface. Interface is een fabrikant van tapijttegels en al 19 jaar prominent aanwezig in de top 5 van meest duurzame bedrijven. Aansluitend aan de rondleiding zal de Algemene Ledenvergadering van Vereniging ION plaatsvinden. Na het formele gedeelte en de lunch zal het middagprogramma van start gaan. Hier zullen 2 parallelsessies van de Dag van de Oppervlaktetechnologie ingevuld worden en de verplichte updatemiddag voor de kwaliteitslabels Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod.

In het gehele programma is er veel ruimte om te netwerken, de table tops te bezoeken en om de inwendige mens te versterken.

Reserveert u de datum alvast in uw agenda?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *