Technische Industriële Vakbeurs (TIV)


Op 19, 20 en 21 september 2017 start TIV: dé vakbeurs voor de maakindustrie. Tijden veranderen waardoor TIV haar deuren de komende editie opent met een compleet vernieuwd concept. Bent u klaar voor een nieuwe markt, een groter publiek en meer innovatie? Dan is TIV de vakbeurs voor u! TIV biedt komende editie het complete pakket aan. Beurzen als NEW Industries en Engineering Materials worden geïntegreerd in TIV, evenals een nieuwe beurs van Artexis Easyfairs, waar u binnenkort meer informatie over kunt verwachten. Met de update van TIV Hardenberg profiteert u op 19, 20 en 21 september 2017 in Evenementenhal Hardenberg van een groter aanbod en meer innovatie.

Met de integratie van NEW Industries en Engineering Materials ontstaan er nieuwe onderdelen op TIV, zoals Smart Business, Smart Productie, Smart Proces en Smart Product. Ook worden digitalisering, engineering en design toegevoegd aan het concept. Door alle vernieuwingen is het beursprofiel geüpdatet en bestaat komende editie uit 7 sectoren: grondstoffen & materialen, aandrijf- & besturingstechniek, personeel & organisatie, industriële toelevering, industriële productietechnieken (METAVAK), industriële automatisering en digitalisering.

  • Integratie NEW Industries & Engineering
  • Materials Relatiedagen
  • Empack tijdens TIV (20 & 21 sept.)
  • 3DprintEU
  • Green PAC Paviljoen
  • Hoofdthema’s Food Industry & Smart Industry
  • Innovatie- en Smart Industry route Interactieve seminars
  • Meer aandacht voor kunststofindustrie Meer aandacht voor technische oplossingen door de toevoeging van ‘Digitalisering’ en ‘Engineering & Design’.

Voor meer informatie zie: booking.evenementenhal.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *