Overname van de activiteiten van firma MPS, Multi Presta Service in F-Bartenheim


Op 1 oktober 2017 heeft de Thermo-Clean groep de activiteiten van Multi Presta Service in Bartenheim overgenomen. Vanaf nu worden de activiteiten uitgevoerd onder de naam Thermo-Clean France S.A.S – Site Alsace.

Dit is reeds de 10de vestiging van de Thermo-Clean groep!
Hierdoor worden onze huidige activiteiten in Frankrijk, naast Nord-Pas de Calais en Rhône-Alpes, uitgebreid met een nieuwe vestiging in de Elzas, hetgeen ons een veel betere geografische spreiding geeft in Europa.

Multi Presta Service is sinds 1986 actief in de thermische reiniging en ontlakking van verscheidene productieonderdelen. Het bedrijf is één van de belangrijkste ontlakkers in de regio en is ideaal gelegen aan het drielandenpunt Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

Het bedrijf biedt ons een enorm potentieel voor toekomstige groei. Nog dit jaar plannen we een aantal investeringen. Tevens zullen de bestaande installaties geactualiseerd worden met de nieuwste technologieën. Hierdoor wordt het ook in deze vestiging mogelijk om onderdelen uit de kunststof- en petrochemische industrie, zoals warmtewisselaars, filters, extruderonderdelen, … vervuild met olie, vet, kunststof of rubber, te reinigen.

Dit is een zeer belangrijke markt voor onze groep, die Multi Presta Service tot nu toe nog niet benaderd heeft. Rekening houdend met het potentieel in de regio, geeft dit ons veel mogelijkheden.

Wij heten onze nieuwe collega’s, klanten en leveranciers hartelijk welkom en hopen op een aangename en duurzame samenwerking in de toekomst.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *