Kin pompentechniek neemt Corode BV over


Kin pompentechniek uit Rijen nam begin juli 2017 de aandelen van Corode BV uit Boxtel over. Corode staat al 45 jaar bekend als specialist in het leveren van kunststof centrifugaalpompen, filtersystemen en filter media voor de chemische, galvanische en afvalwaterzuiveringsindustrie. Corode BV ontwerpt en vervaardigt pompen en filtersystemen voor het verpompen van chemische en sterk corrosieve vloeistoffen waarbij contact met metaal wordt voorkomen.

Rob Kouvelt, directeur Kin Pompentechniek, zelf een dochteronderneming van Indutrade Benelux, en Pete Odekerken, directeur en voormalig eigenaar van Corode B.V, zijn verheugd over de gezamenlijke toekomst van hun bedrijven.

Het leveringsprogramma van Kin Pompentechniek is divers. Van pompen voor de tuinbouw en industrie tot pompen voor gebruik in en om het huis. Het bedrijf is in de Benelux uitgegroeid tot een serieuze speler in dit marktsegment en zal deze rol door de samenwerking met Corode verder kunnen uitbreiden. Corode profiteert op haar beurt van de krachtige organisatie van Kin Pompentechniek.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *