Cibo gooit hoge ogen op Schweissen & Schneiden


De passage van Cibo op de Schweissen & Schneiden beurs van 25 tot 29 september ging allerminst onopgemerkt voorbij. Dat we zoveel geïnteresseerden over de vloer kregen, heeft ongetwijfeld voor een groot stuk te maken met de wereldpremière van ons Rebel One unitized gamma driedimensionale schuurmaterialen dat veel aandacht trok.

CIBO DEMONSTREERT DIGITAAL
Maar we deden daarnaast ook van ons spreken met een nieuw standconcept, waarbij een opvallende rol weggelegd was voor de digitale demoschermen. Cibo is sinds jaar en dag gekend om zijn vooruitstrevende en innovatieve karakter. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat we ervoor gekozen hebben om met de input van onze toepassingsexperts voluit de digitale kaart te trekken.

Het resultaat is een volledig ‘in-house’ ontwikkelde app die op een touchscreen perfect weergeeft waarmee Cibo zich onderscheidt. Van onze Rebel One unitized tot de wereldwijd gepatenteerde RCD-schijven en de tools die op de markt gebracht werden voor specifieke toepassingen. Het komt allemaal aan bod, netjes voorzien van het nodige foto- en videomateriaal.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *