Graco HydroShield elektrostatisch systeem


voor hoger spuitrendement en meer veiligheid

De HydroShield elektrostatische spuitinstallatie, geschikt voor materiaal op waterbasis, geeft industriële coatingbedrijven extra redenen om over te schakelen naar de elektrostatische spuittechnologie, doordat hiermee een verhoogd spuitrendement en een veiliger systeem wordt verkregen.

Het HydroShield elektrostatisch systeem kan worden uitgevoerd met de Pro Xp lucht ondersteunde elektrostatische spuitpistolen voor materiaal op waterbasis.

Dankzij de betrouwbare onderdelen en systeemregeling staat deze spuitinstallatie garant voor gebruiksgemak. Alle spuitinstellingen zijn makkelijk te regelen via eenvoudige schermen op één locatie.

Dit batchisolatiesysteem biedt vele voordelen voor de gebruiker.

  • Bijvullen zonder het systeem uit te schakelen: wanneer de operator de trekker van het spuitpistool inknijpt, vult de interne isolatiepomp zichzelf bij via het toevoersysteem.
  • Ingebouwde veiligheid: door de automatische bijvulfunctie hoeft de isolatiekast niet te worden geopend. Minder handeling door de operator betekent een veiligere werkplaats.
  • Unieke bediening: via de gebruikersinterface kiezen de gebruikers de spuitfuncties, krijgen ze informatie over de systeemstatus en stellen ze het onderhoudsschema in.
  • Hoger spuitrendement: het elektrostatisch spuiten van materiaal op waterbasis zorgt voor een betere dekking dan bij het conventioneel spuiten.
  • Marktbeproefde onderdelen: het HydroShield systeem bestaat uit een geïsoleerde opstelling met; duurzame Pro Xp-pistolen voor materiaal op waterbasis, toevoerpompen, regelaars en andere onderdelen die al jaren naar tevredenheid worden gebruikt in de markt.

Voor een duurzame en kostenbesparende elektrostatische spuitinstallatie met vele mogelijkheden, geeft de Wiltec specialist graag advies op maat.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.