Fysieke evenement Materials, Eurofinish en Surface uitgesteld naar september 2021


In mei een online evenement

We leven momenteel in een bijzondere tijd. Het fysiek ontmoeten van mensen is helaas nog steeds niet mogelijk. Daarom kan het Benelux netwerkevent MATERIALS+EUROFINISH+SURFACE 2021 niet LIVE plaats vinden op 26 en 27 mei 2021 maar maken we de sprong naar 15 en 16 september 2021 in de Brabanthallen te Den Bosch (NL). Veilig en volledig corona proof.

Omdat het kennis- en netwerkevent wederom verplaatst wordt, willen we graag op 26 en/of 27 mei het startschot geven van een online event en dit naar aanloop van de fysieke beurs. Op deze manier brengen wij ons netwerk rondom materialen en oppervlakte technieken bij elkaar en kan elk bedrijf dat deel uitmaakt van MES 2021 zijn nieuws en innovaties 4 maanden lang onder de aandacht brengen bij menig prospect.

Momenteel sleutelen we nog aan het concept van MES 2021 en de online activiteit. U mag in de laatste week van februari alle info verwachten. Op de website https://materials-eurofinish-surface.com/ vindt u binnenkort ook alle verdere informatie.

MES 2021 zal gelijktijdig georganiseerd worden met de Kunststoffenbeurs waar België partnerland is. Wij kijken daarom met veel optimisme naar een mooie bezoekersstroom vanuit de hele Benelux.

Vergeet niet dat leden van Mikrocentrum (High Tech Platform), VOM of Vereniging ION 10% korting krijgen op hun deelname.

Wij kijken uit naar een geslaagde online activiteit en vooral een veilige fysieke editie van MES 2021 met vele nieuwe business opportuniteiten.

Noteer deze data alvast in uw agenda:

  1. 26+27/05/2021: Online event MES 2021
  2. 15+16/09/2021: Benelux netwerkevent MES 2021 in de Brabanthallen te Den Bosch (NL)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *