Hendor groeit verder in Turkije met behulp van OTMK-Group

n hoogwaardige chemische pompen en flters

Hendor is een samenwerking aangegaan met OTMK-Group in Turkije. Samen werken de bedrijven aan het optimaliseren van de levering van hoogwaardige chemische pompen en flters voor de Turkse oppervlaktebehandelingsindustrie.

Innovatie, service en partnerschap

Met deze samenwerking bouwt Hendor verder aan haar strategie om de oppervlaktebehandelingsindustrie te voorzien van slimme technologie voor toekomstige generaties. OTMK-Group is de offciële exclusieve distributeur van alle Hendor pompen, fltersystemen, onderdelen en service in heel Turkije.

Hendor vindt het belangrijk dat klanten de best mogelijke kwaliteit en service krijgen. Daarom gaat het bedrijf in samenwerking met OTMK-Group in Turkije een stap verder. Om snel te kunnen reageren en levertijden te voorkomen, worden de producten en onderdelen van Hendor op voorraad gehouden in Turkije. Dit is een groot voordeel voor klanten in Turkije.

Kees Stigter, Global Sales Director bij Hendor over de samenwerking:

“Met de samenwerking met de Turkse tak van de OTMK-groep heeft Hendor een internationaal gevestigde distributeur/fabrikant in de galvano- en oppervlakte[1]behandelingsindustrie aan zich weten te binden. Na een succesvolle samenwerking met OTMK’s zusterbedrijf OTMK in Duitsland, is Hendor verheugd te kunnen aankondigen deze samenwerking uit te breiden naar de Turkse markt. OTMK zal de verspreide Hendor-activiteiten in Turkije, die in de afgelopen decennia zijn opgebouwd, bundelen. Door bestaande zakelijke relaties via OTMK te laten lopen, zal Hendor haar diensten, aanwezigheid en effciëntie op de Turkse markt verbeteren” zonder bestaande zakelijke partnerschappen te ontmantelen. We kijken uit naar een mooie toekomst door samen te werken met onze OTMK Group in Turkije.”

Ilhan Körbulak, managing director van OTMK-group, over de samenwerking:

“De bestaande samenwerking tussen Hendor en OTMK wordt ook in Turkije uitgebreid, zodat ze als technologiepartners samenwerken en de producten op de Turkse markt vestigen.

Met onze claim om technologieën te ontwikkelen die bedrijven ondersteunen bij het produceren van kwaliteit, zetten we ons op twee manieren in voor de industrie. Om op internationaal topniveau te kunnen overleven, hebben we constante innovatie en sterke partners nodig. Met deze samenwerking zullen we als OTMK geavanceerde technologie en innovatie op het hoogste niveau op de Turkse markt brengen. Beide bedrijven zullen het meest effciënte product aanbieden met Green Thinking door middel van automatiseringstechnologie en constructief voor de industrie”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.