Nexa Autocolor® biedt relaties ‘Paint It’ aan: de nieuwste applicatie voor kleur zoeken

Paint It applicatie voor kleurzoeken

Paint It is een applicatie voor kleur zoeken voor dealers en schadeherstelbedrijven. Het op internet gebaseerde hulpmiddel vind snel en eenvoudig de juiste kleur. De applicatie is al enkele jaren geleden met succes in Noord Amerika geïntroduceerd en is nu wereldwijd beschikbaar. Relaties van Nexa Autocolor hebben nu 24/7 toegang tot de meest actuele kleurinformatie.

Met zoekindicatoren kan worden gezocht op OEM-fabrikant, gebruik (velgen, bumpers etc.) model en bouwjaar. Ook geografisch zoeken op land is mogelijk.

De applicatie is geschikt is voor smartphone en tablet en kan overal gebruikt worden waar een internetaansluiting aanwezig is. De applicatie is in Noord Amerika bij de lancering enthousiast ontvangen. Een vrij beschikbare internetapplicatie die het zoeken van kleuren stroomlijnt en vereenvoudigt. De kleurzoeker is nu wereldwijd beschikbaar voor de professionele automotive-markt.

Er is geen speciale software of abonnement nodig. De app toont digitale afbeeldingen van fabriekskleuren waardoor technici specifieke kleuren snel kunnen vinden. De afbeeldingen en data zijn aan elkaar gelinkt. Dit maakt het zoeken zo eenvoudig en snel. Zodra de kleur is gevonden kan met een wachtwoord het recept binnen gehaald worden op een smartphone of tablet.

Het webadres van Paint It is www.nexaautocolorpaintit.com

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.