PENDULUM 2018 / 2019


Ook dit jaar mochten wij weer de nieuwe kleurenpresentatie maken voor de Bike Division van PPG Industrial Coatings. Een mooi kleurenpalet van 52 trendkleuren. Een mooie inspiratie voor het aankomende fietsseizoen van 2018/2019.

De kleuren zijn een reflectie van de kleuren die door een team van deskundigen uit Noord America, Azië en Europa zijn vastgesteld voor de nieuwe trendkleuren. Met de vier elementen Aarde (Hourglass), Water (Essense), Vuur (I’m Power) en Lucht (Biocentric) als basis. In een variatie van zachte kleuren, maar ook sterke, donker kleuren worden aan deze 4 thema’s invulling gegeven.

De presentatie bestaat uit buizen, kleurstalen en een kleurenwaaier. De klanten van PPG Industrial Coatings zijn enthousiast. Zij hebben hierdoor een tastbare keuze in kleuren.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *