UPDATE QUAL.ION TIJDENS WOT2018 OPENBAAR


Jaarlijks worden de kwaliteitsmanagers van de licentiehouders Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod bijgepraat door het Nederlandse Technical Committee lid over de wijzigingen in de specificatie. Tevens is er dan de mogelijkheid om onduidelijkheden toe te lichten. Ze kunnen ook wensen en verwachtingen naar de TC-er kenbaar maken. Deze kunnen dan worden meegenomen naar de internationale vergaderingen. Ook wordt er melding gemaakt van algemene wijzigingen en besluiten vanuit het Executive Committee. Daarnaast is er gelegenheid voor het inspectieteam om aandachtspunten vanuit de inspecties voor het voetlicht te brengen. De interactie in deze bijeenkomsten wordt zeer gewaardeerd. Voor een licentiehouder is deze update middag verplicht. Omdat Qual.ION een licentiesysteem is, zijn deze update middagen normaliter niet openbaar.

Jaarlijks Updatemiddag

Op dinsdag 13 november zal de jaarlijkse updatemiddag voor de labels Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod plaatsvinden op de congres campus van de WOT2018 te ‘s-Hertogenbosch. Van alle 3 de labels zal de president een presentatie geven over de waarde van het betreffende label voor de applicateur en voor de klant. Aansluitend zal het Nederlandse TC lid de update vergadering voorzitten. De licentiehouders zullen tijdig een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Openbaar

Om ook niet licentiehouders de gelegenheid te geven om kennis te maken met de structuur van het label en de meerwaarde van het hebben van een licentie, is voor deze editie door het Qual.ION bestuur gekozen om ook de updatemiddag, die normaliter besloten is, openbaar te laten zijn. Iedereen die op enige wijze geïnteresseerd is in de kwaliteitslabels, is van harte welkom.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *