Topfinish voor de dertiende op de Techni-Show


De TechniShow wordt van 20 tot en met 23 maart 2018 georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. In Hal 12, op stand nummer E078, demonstreert Topfinish de volgende finishing machines:

  • Vibromak rondvibreermachines om onderdelen tot circa 200 mm te ontbramen of te polijsten. De modellen VKUE 300 en VKUE 150 met pneumatische separeerklep en geluidwerend deksel zullen in werking te zien zijn, in combinatie met een VKK 100 droger.
  • De Vibromak trogvibreermachine VKT 100 is zeer geschikt voor grotere onderdelen. Het compartiment is instelbaar door middel van een tussenschot en kan worden aangepast aan de grootte van de werkstukken. Ook kan hiermee de trog in tweeën gedeeld worden en bijvoorbeeld één deel met ontbraam- en één deel met polijstchips gevuld worden. Alle nieuwe Vibromak machines zijn voorzien van onderhoudsvrije onbalansmotoren.
  • Avatec centrifuges zijn ideaal om kleine producten te ontbramen en polijsten. Ze werken zeven maal sneller dan de vibreermachines. Topfinish demonstreert de TE 18N en de TE 6HDN (nat proces) en de TE6 HDT (droog proces).
  • Render sproeiwasmachines zijn al bijna veertig jaar een begrip. De W 80 AM met 100 bar hogedrukspuit om hardnekkige vervuiling te verwijderen, zal op de Techni-Show te zien zijn, evenals de W 60 C sproeiwasmachine met tuimelmand om kleine onderdelen te reinigen.
  • Ultron ultrasoon precisie-reinigingsinstallatie UL1000 3-baden systeem dat voorziet in ultrasoon reinigen, ultrasoon naspoelen en drogen. Doordat het naspoelen en drogen in dezelfde machine plaatsvinden, kan aan hoge zuiverheidseisen voldaan worden.

Bij deze machines adviseert Topfinish graag over de juiste procesmiddelen. In de demonstratieruimte in Mijdrecht kunnen proeven worden uitgevoerd met zowel de machines als de procesmiddelen om het meest geschikte proces voor elk onderdeel te bepalen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *