Ontdek de kracht van de Nederlandse Maakindustrie


Voor de bezoeker die op zoek is naar oplossingen voor een productie- en toeleveringsvraagstuk is TechniShow – ESEF de perfecte combinatie van Make & Buy oplossingen; zelf produceren of uitbesteden. Meld u gratis aan.

TechniShow | Beurs

FPT-VIMAG is trotse  eigenaar van TechniShow. TechniShow is het grootste evenement in de Benelux op het gebied van productietechnologie. Deze vakbeurs voor de Nederlandse Maakindustrie is dé plek waar haar leden en sectorgenoten tweejaarlijks hun productietechnologie tonen. TechniShow is voor de exposanten belangrijk als netwerkplatform en voor het tonen van de laatste technologische ontwikkelingen.

ESEF

ESEF is dé internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.  17 – 20 maart 2020 ontdekt u de nieuwste materialen, componenten, flexibele oplossingen, technieken en toeleveringsstrategieën voor uw bedrijf.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *