Vloerendag 2018: NOA krijgt een hoop volk over de vloer


Op 12 april 2018 wordt het weer druk in Veenendaal. De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) organiseert dan voor de 14e keer de Vloerendag 2018. Hét netwerkevenement voor alle ondernemers van monoliet-, kunststof-, terrazzo-, gietdek-, cementdek- en voor/nabehandeling vloerenbedrijven. Het is dé ontmoetingsplek van fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten en dé plek om de nieuwste trends en ontwikkelingen te zien. De toegang is gratis.

De vakdag voor alle ondernemers in de vloeren- en terrazzobranche wordt al jarenlang geprezen vanwege de hoge mate van vakinhoudelijkheid en de sfeervolle, informele setting. Tal van leveranciers presenteren onder meer toeslagmiddelen, pomptrucks, silo’s, gereed­schappen, software, coatings, egalisatiemiddelen, dekvloerenmortels en andere grondstoffen.

Tijdens de Vloerendag krijgen bezoekers een overzicht van de meest recente ontwikkelingen en trends te zien, waaronder arbeidsvriendelijke werkmethodes, applicatietechnieken en andere nieuwe technische snufjes. Naast producten en demonstraties is er ook een inhoudelijk programma met lezingen en workshops. Experts geven tijdens korte, prikkelende lezingen antwoorden op de volgende vragen:

  • Werkt dat wel: vezels in dekvloeren?
  • Welke eisen stelt de vloerafwerking aan de ondervloer?
  • ISDN nadert zijn einde. Wat betekent dat voor ondernemers?
  • Hoe voorkom je opmerkelijke schade aan vloeren?

Daarnaast zal de befaamde – ondertussen gepensioneerde – hoogleraar Hennes de Ridder de vloer aanvegen met de (af)bouwbranche. Een sector die in zijn ogen niet leert en zich niet aanpast aan de nieuwe tijd. Dat is vragen om problemen. De Ridder zal daarna in discussie gaan met deskundigen en bezoekers.

Maar de Vloerendag zou de Vloerendag niet zijn zonder het beroemde Vloerencafé te midden van de informatiemarkt. Het biedt vloerenspecialisten, fabrikanten en leveranciers de hele dag de mogelijkheid om met een natje en een droogje informeel te netwerken.  De dag wordt afgesloten met een uitgebreide borrel en een buffet.

Uitgebreide informatie vindt u op www.noa.nl/vloerendag

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *