Edwin Lokkerbol nieuwe voorzitter Vereniging ION


Vandaag is tijdens de algemene ledenvergadering van Vereniging ION Edwin Lokkerbol gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt bij de brancheorganisatie voor de oppervlaktebehandelende industrie (loonbedrijven, (toe)leveranciers, geïntegreerde bedrijven) Marijke de Vries op. Marijke de Vries is negen jaar bestuurslid geweest van Vereniging ION, waarvan drie jaar als voorzitter.

Edwin Lokkerbol heeft veel gewerkt voor en met brancheverenigingen, waaronder de Vereniging van Waterbouwers, ANWB en KNVB. Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij de opzet van Emissieloos Netwerk Infra. Momenteel is hij eveneens voorzitter van de VNK en bestuurslid Stichting MRPI. In het dagelijks leven is Lokkerbol eigenaar van Het Projectenbureau en levert vandaaruit een bijdrage aan diverse projecten en programma’s, waarbij duurzaamheid en innovatie centraal staan.

Lokkerbol: “Ik kijk er naar uit om de balans te vinden tussen grote vraagstukken als de energietransitie, hoe we de vraag naar kilowatts laag houden aan de ene kant. En aan de ander kant te kijken naar het belang van onze individuele leden.”

Tijdens de algemene ledenvergadering werd ook Jan Willem Beun benoemd tot directeur van de Vereniging ION. De 57-jarige Beun was sinds begin dit jaar al in dienst bij Vereniging ION, toen in de functie van relatiemanager. Hij zal ook deze taak blijven uitvoeren.

Jan Willem Beun

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.