Deel 2 vernieuwde Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevel en Daken beschikbaar


De vernieuwde versie van de Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevel en Daken deel 2 is vanaf nu beschikbaar. De Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken bestaat uit twee delen. Deel 1 behandelt de wederzijdse verantwoordelijkheden tussen opdrachtgever, architect en verwerker en de verschillende gebouwklassen. Deel 2 behandelt de technische richtlijn. Hierin worden per productsoort de technisch relevante aspecten bij het bouwen met ‘dunne plaat’ uitgebreid belicht.

Bent u al in het bezit van de Kwaliteitsrichtlijn deel 2, versie mei 2020, dan is het is goed om te weten dat er een overgangsperiode van 1 juni 2023 t/m eind februari 2024 wordt gehanteerd waarin u beide versies kunt toepassen. Per 1 maart 2024 is alleen de versie 1 juni 2023 toepasbaar.

Een exemplaar van de Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken kan men aanvragen via dit invulformulier.

Kijk op de Dumebo DWS-website www.dumebo-dws.nl/downloads/ voor meer informatie en downloads. In het document is aangegeven welke wijzigingen er zijn aangebracht ten opzichte van de versie uit 2020.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.