ECHA organiseert een online informatiesessie voor aanvragers van een chroom(VI)-autorisatie


Op 16 februari 2023 houdt ECHA een online informatie sessie voor alle aanvragers voor een chroom(VI)-autorisatie. Tijdens deze sessies worden vragen van aanvragers voor een chroom(VI)-autorisatie gezamenlijk beantwoord. Denk hierbij onder andere aan processen als verchromen. Lees hier meer over op hun website. Op deze plaats kan je jezelf ook opgeven voor deze online sessie.

De informatiesessies op basis van teleconferenties zijn bedoeld om toekomstige autorisatieaanvragers de gelegenheid te geven om casusspecifieke vragen te stellen over de regelgevende en procedurele aspecten van het autorisatieaanvraagproces.

Het doel van de TIS (teleconference based information session) is niet om adviesdiensten of advies te verlenen bij de voorbereiding van aanvragen of vooruit te lopen op de beoordeling van de conformiteit en de inhoud van de aanvraag. De beoordeling van deze elementen van de aanvraag kan pas beginnen nadat ECHA de autorisatieaanvraag heeft ontvangen.

(foto wikipedia, BXXXD – Eigen werk)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.