Print opvallende pictogrammen voor meer veiligheid en efficiëntie


Een eenvoudig veiligheidspictogram kan dure arbeidsongevallen voorkomen. Belangrijk is dat het goed zichtbaar is. De BradyJet J2000 Kleurenlabelprinter kan ter plaatse opvallende veiligheidspictogrammen, tags, leidingmerkers of Lean-instructielabels in full colour printen.

Conforme en opvallende pictogrammen

Door de meer dan 16 miljoen kleurenvariaties zorgt de nieuwe BradyJet J2000 ervoor dat industrieën hun eigen opvallende veiligheidspictogrammen, tags, leidingmerkers en Lean-instructielabels kunnen printen. Zo wordt de veiligheid en efficiëntie op de werkplek verhoogt. Daarnaast wordt voldaan aan de wettelijk opgelegde kleurcodering. Elk pictogram kan kwaliteitsvolle afbeeldingen en foto’s bevatten dankzij de hoge afdrukresolutie met fotokwaliteit van 4800 dpi.

Print betrouwbare pictogrammen, tags en labels

De BradyJet J2000 print op Brady’s betrouwbare pictogram-, tag- en labelmaterialen voor binnengebruik. Deze blijven kleven en ze blijven leesbaar bij blootstelling aan vloeistoffen, alcohol en binnenverlichting. Ze waarschuwen medewerkers voor gevaren of geven hen instructies voor het optimale gebruik of onderhoud van machines.

Gebruiksvriendelijk

Met zijn compacte afmetingen (26,4 op 38,9 cm) neemt de BradyJet J2000 weinig plaats in en is hij heel handig en gemakkelijk te gebruiken. Veerbelaste Brady-labelrollen kunnen in minder dan 20 seconden worden gewisseld en met de automatische labelinstelling is de printer in geen tijd klaar om te printen. Met een printsnelheid tot 63 mm per seconde kunnen zelfs grotere labels voor stalen met kleurcodes snel worden geprint.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.