Meer veiligheid met minder kosten


Dipaq Safety Products breidt haar programma uit met d-flexx flexibele kunststof aanrijdbeveiligingen. Het d-flexx programma bestaat uit verschillende soorten aanrijdbeveiligingen voor magazijnen en industrie. Zoals voetgangers- en verkeersafscherming en wand-, stelling-, gebouw- en kolombescherming.

d-flexx flexibele kunststof aanrijdbeveiligingen worden dusdanig geproduceerd dat de aanrijdbeveiliging tot 80% van de impact absorbeert om vervolgens weer terug te keren in de originele vorm. De dempende werking reduceert letselgevaar en verminderd schade aan vloer en materieel bij een aanrijding. De flexibele kunststof aanrijdbeveiliging is door de signaal gele veiligheidskleur goed zichtbaar voor bestuurders van voertuigen. d-flexx aanrijdbeveiligingen zijn TÜV gecertificeerd op veiligheid en impact.

d-flexx aanrijdbeveiligingen verminderen risico’s, reduceren drastisch de onderhouds- en reparatiekosten en brengen veiligheid in werkruimtes naar een hoger plan.

De producten zijn TüV gecertificeerd en HACCP proef. Elk product voldoet aan de laatste ARBO-, HACCP-, BRC en ISO- normen. Dipaq Safety Products adviseert, levert en installeert d-flexx aanrijdbeveiliging voor een veilige werkomgeving.

Voor meer informatie www.dipaq.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.