Reinigen van 3D-geprinte producten

Foto 3D-print

Het reinigen van 3D-geprinte producten is simpel! U heeft slechts een ultrasoon reiniger, een bijpassende detergent en elektriciteit nodig. De Kemet tafelmodellenzijn uitermate geschikt voor het reinigen na 3D-printen.

Het ultrasoon reinigen verbetert de kwaliteit van de eindproducten en vermindert de hoeveelheid afkeur. Het is bovendien een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier voor het reinigen van trays en 3D-geprinte componenten voordat ze verder verwerkt worden.

  • Versnelt de verwijdering van het support-materiaal. Tijdsbesparingen van 30-90% afhankelijk van de productgeometrie;
  • Versnelt het reinigen van de onderdelen met een complexe geometrie en zorgt voor eenduidige reinigingsresultaten;
  • Maakt mankracht vrij voor andere werkzaamheden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.