UTECH 2018: het wereldwijde polyurethaan evenement in MECC Maastricht


De bezoekersregistratie voor UTECH Europe 2018 is open. Het wereldwijde evenement op het gebied van polyurethaan vindt plaats van 29 t/m 31 mei in MECC Maastricht. UTECH Europe is een beurs gecombineerd met een conferentie en biedt materiaalspecialisten de gelegenheid de nieuwste wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van polyurethaantechnologie te bekijken, inclusief de nieuwste producten, samenstellingen en machines. Online voorinschrijving zorgt voor gratis toegang tot de beurs en voorkomt het betalen van het standaard inschrijvingsgeld van € 35. www.utecheurope.eu.

Onder de meer dan 100 exposanten die al zijn bevestigd, zijn BASF, Covestro, Dow Europe, Evonik, Huntsman, Repsol en Wanhua Borsodchem, evenals machineleveranciers, systeembewoners, technische adviesbureaus en testlaboratoria. Meer dan 90 procent van de beurs is inmiddels verkocht.

UTECH Europe wordt georganiseerd in MECC Maastricht, waar Nederland, Duitsland en België elkaar ontmoeten, en is gepositioneerd als enige, echte internationale beurs en conferentie voor de polyurethaanindustrie. Uniek voor Europa is de enorme breedte aan toepassingen van polyurethaantechnologie; van auto-interieurs, kleine medische apparaten, textiel en schoenen tot isolatie, kleefstoffen en coatings.

Het uitgebreide driedaagse UTECH Europe 2018-congresrogramma omvat bovendien alle aspecten van de polyurethaanindustrie, waaronder markten, hernieuwbare bronnen, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van polyurethaanwetenschappen, innovatie, flexibele schuimen, PU-composieten, energie-efficiënte harde schuimen en CASE (coatings, kleefmiddelen afdichtmiddelen en elastomeren). Meer details over het conferentieprogramma worden later dit jaar aangekondigd.

Vaak beschreven als het verborgen polymeer, wordt polyurethaan tegenwoordig steeds vaker gebruikt in de productie- en constructie-industrie. Toepassingen zijn zo divers als automotive, ruimtevaart, bouw en constructie, meubels en beddengoed, elektrische, schoeisel en textiel, mijnbouw en offshore, pijpen en pijpleidingen, koeling en isolatie, alsmede gespecialiseerde chirurgische en medische toepassingen.

UTECH Europe 2018
29-31 May 2018
MECC, Maastricht, The Netherlands
www.utecheurope.eu

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *