Minder lawaai, een langere levensduur en in elke richting spuiten met de nieuwe HVLP TurboForce II


De nieuwe HVLP TurboForce™ II heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening die de productiviteit verhoogt en de levensduur van de onderdelen van het spuittoestel verlengt. Met dit toestel krijgt u uw klussen vier keer zo snel voor elkaar: het nieuwe exclusieve luchtkapontwerp verviervoudigt het materiaaldebiet bij elke naald.

Dankzij het unieke FlexLiner™-systeem met zakken kan u onder elke hoek spuiten, zelfs ondersteboven. Het systeem zorgt voor een superieure fijne afwerking en een snellere reiniging. SmartStart™-technologie schakelt de turbine automatisch in en uit, waardoor de warmteontwikkeling en het lawaai worden verminderd en de levensduur van de turbine wordt verlengd. Haal het maximum uit de HVLP door hem te combineren met de radiatorverlenging voor het schilderen van moeilijk bereikbare plekken of met een extra beker voor snelle kleurwisselingen. Die laatste is ook handig om overgebleven materiaal te bewaren. De HVLP TurboForce is beschikbaar in vier modellen: HVLP Standard 9.0, HVLP ProContractor 7.0, HVLP ProContractor 9.5 en HVLP ProComp 9.5.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *