Selemix® Colour Picker CLRCP2


Met de nieuwe Colour Picker van Selemix heeft u kleuren binnen handbereik. Zet de Colour Picker op het oppervlak en de kleur verschijnt in uw smartphone. Selemix Colour Picker een totaal andere manier om met kleur om te gaan!

Het kleine apparaatje past in uw broekzak, waardoor u ‘even tussendoor’ de kleur kunt identificeren. Met dit eenvoudige apparaatje kunt u kleuren scannen, overeenkomende producten vinden, kleuren vergelijken en uw eigen paletten creëren en die delen via email of social media.

De Colour Picker is een gebruiksvriendelijk en innovatief digitaal apparaatje voor het selecteren van kleuren en is een aanvulling op de Selemix Tics colorbox en de spectrofotometer.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *