Materials+Eurofinish+Surface 2020 wordt verplaatst naar 26 en 27 mei 2021


Als organisatie hebben we, in navolging van de aangescherpte regels rondom het Coronavirus, besloten Materials+Eurofinish+Surface 2020 te verplaatsen naar 26 en 27 mei 2021. De huidige ontwikkelingen en de onzekerheid die dit voor het welzijn van alle betrokkenen met zich meebrengt, heeft ons dit besluit doen nemen.

 Het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen heeft voor ons als organisatie de hoogste prioriteit. Vanaf het begin van de samenwerking, hebben we de intentie en de wens om het vernieuwde en gecombineerde event tot een groot succes te maken. Gezien de huidige ontwikkelingen zal het moeilijk zijn om die doelstelling in juni van dit jaar te realiseren. De verscherpte regels door de overheid in combinatie met diverse geuite zorgen door exposanten gaf ons de doorslag om het event te verplaatsen.” Aldus Timo van Leent (Mikrocentrum), Veerle Fincken (VOM) en Egbert Stremmelaar (Vereniging ION).

Het concept blijft ongewijzigd, evenals de locatie
De nieuwe datum is vastgelegd op woensdag 26 en donderdag 27 mei 2021 op dezelfde locatie: NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven (Nederland). Het concept, de opzet van de beursvloer en de beoogde thema’s in lezingenprogramma blijven, voor zover mogelijk, gewaarborgd.

Heeft u zich al ingeschreven als bezoeker?
Wij laten de bezoeker niet volledig in de kou staan. Momenteel zoeken we naar digitale oplossingen om een minimum aan kennisoverdracht te organiseren op 3 en 4 juni 2020. Bovendien blijft uw inschrijving geldig tot de volgende editie in 2021.

Heeft u vragen? Dan staan we u graag te woord.

Veerle Fincken, VOM
Timo van Leent, Mikrocentrum
Egbert Stremmelaar, Vereniging ION
Organisatie Materials+Eurofinish+Surface

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.