Overname industrie.nl onderstreept ambities Technische Unie


Met de overname van industrie.nl zet Technische Unie een volgende stap om de toonaangevende technische groothandel voor de Nederlandse industrie te worden. Op dit moment verwijst industrie.nl naar de huidige industriepagina van Technische Unie, met producten, diensten en opleidingen. Een nieuwe pagina is in de maak.

Industrie.nl

“Industrie.nl was tot voor kort niet in gebruik”, zo vertelt Maarten Jansen van de afdeling Marketing & E-Business van Technische Unie. “Dat is zonde, zo’n domeinnaam is gemakkelijk te onthouden voor bestaande relaties en bovendien komt iedereen uit de industrie er wel een keer op terecht. De vorige eigenaar was een internetbureau. Zij hadden de domeinnaam jaren geleden aangeschaft voor de handel en bleken bereid deze aan ons over te doen.”

Technische Unie Industrie

De overname van industrie.nl is een volgende stap van de ambitieuze industriegroep van Technische Unie. Zo is een dedicated businessteam (inkoop, verkoop, marketing) opgetuigd om zo goed mogelijk in de behoeftes van deze doelgroep te voorzien. Verder zijn circa zestig industriespecialisten en -vertegenwoordigers inmiddels beschikbaar voor vragen van industrieklanten. Het industrieportfolio van Technische Unie is omvangrijk, met leveranciers als Siemens, OMRON en ABB – via dochterbedrijf Ubel is een compleet W-assortiment voor de industrie beschikbaar. Verschillende diensten van Technische Unie zijn speciaal voor de industrie inzetbaar, zoals logistieke hulpmiddelen. Ook worden er via TU Campus trainingen voor de industrie aangeboden en deelt de LinkedIn industriepagina Technische Unie Industrie dagelijks nieuws uit de industrie met inmiddels ruim 5.200 volgers.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.