Metalak helpt truck- en trailermarkt te ondernemen


Commercial Vehicle klanten op VIP-bezoek bij Spies Hecker trainingscentrum

Spies Hecker importeur Metalak B.V. organiseerde voor een exclusieve groep Commercial Vehicle klanten een tweedaags VIP-bezoek aan het Spies Hecker trainingscentrum in Keulen en de Mercedes-Benz Sprinter fabriek in Düsseldorf. Speciale gast Michiel Bremmers, Business Analist/Asset Manager Transport en Logistiek bij ING Asset Based Finance – Lease gaf een presentatie over de nieuwste ontwikkelingen in de truck en trailermarkt

Bremmers beschreef dat na een topjaar in 2018 de verwachting is dat de vraag naar truck en trailers de komende twee jaar zal afkoelen. De truckmarkt staat verder aan de vooravond van een belangrijke transitie naar zero-emissie voertuigen. Bremmers schetste een duidelijk beeld over de kansen binnen de markt, maar ook welke obstakels eerst overwonnen moeten worden voordat duurzame trucks en trailers een wezenlijk deel uitmaken van het volledige CV-park.

De VIP-groep kreeg naast daarnaast een presentatie over het merk Spies Hecker dat geoptimaliseerde en praktische laksystemen ontwikkelt die het werk van haar gebruikers eenvoudiger en efficiënter maken. Ook werd er ingegaan op de manier waarop Spies Hecker haar kleuren ontwikkelt in nauwe samenwerking met OEM. Het bezoek werd afgesloten met een rondleiding door het ultramoderne trainingscentrum van Spies Hecker. De reis eindigde de dag erna met een bezoek aan de Mercedes-Benz Sprinter fabriek waarbij de gasten inzicht kregen in het volledige fabricageproces.

Ben Kleissen, Sales Manager CV en Industrie van Metalak: “Als partner in proces ondersteunen wij onze zwaar vervoerklanten in succesvol ondernemen. Niet alleen met de efficiënte lakken van Spies Hecker met korte applicatie- en droogtijden die de snelheid in het spuitproces verhogen, maar ook door verdere procesoptimalisatie op het gebied van voorraadbeheer en technische ondersteuning. Digitalisering van bestelprocessen, kleurzoekprocessen en trainingen zullen tevens bijdragen aan succesvol ondernemen. Daarnaast houden we onze klanten op de hoogte te houden van de marktontwikkelingen en bieden wij de mogelijkheid om kennis te delen met branchegenoten tijdens dit soort reizen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.