Eurol introduceert nieuwe lijn metaalbewerkingsvloeistoffen met online adviseur


Eurol introduceert de Syncool lijn: drie nieuwe metaalbewerkingsvloeistoffen in een 5 en 20 liter verpakking geschikt voor een breed scala aan toepassingen waarin metalen bewerkt worden. Door vernieuwde technologie blijft gereedschap in perfecte conditie, zelfs bij het meest intensieve gebruik.

De Eurol Syncool G 3175 is geschikt voor toepassing bij reguliere boor-, zaag- en draaiwerkzaamheden. Voor zwaardere bewerkingen en een bredere inzetbaarheid bij frequent gebruik is Eurol Syncool B 3145 zeer geschikt. De Eurol Syncool U 6100 is de meest geschikte oplossing bij laag frequent gebruik van de metaalbewerkingsvloeistof of wanneer er met veel verschillende metalen wordt gewerkt of wanneer deze metalen diverse bewerkingen ondergaan. Syncool producten zijn veiliger in gebruik, omdat ze vrij zijn van formaldehyde donoren.

Online productadviseur

Om gebruikers van metaalbewerkingsvloeistoffen optimaal te ondersteunen heeft Eurol een online metaalbewerkingsadviseur ontwikkeld. Deze tool op de Eurol website geeft, na het beantwoorden van drie korte vragen, een passend productadvies. Deze adviseur vindt u op www.eurol.com/metaalbewerkingsadviseur.

Over Eurol

Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en actief in meer dan 75 landen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio smeermiddelen, additieven, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten en Specialty Lubricants. Daarmee worden uiteenlopende segmenten bediend zoals automotive, transport, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart. Eurol producten dragen de goedkeuringen van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij Eurol medewerkers centraal: met passie zetten zij zich in om uw voertuig of machine de perfecte smering te geven onder alle omstandigheden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.