Het Vibes Trend Report 1.2019 van Axalta is nu verkrijgbaar


het inspirerende magazine voor het gebruik van kleuren en effecten in de architectuur en de designwereld

Het Vibes Trend Report van Axalta Coating Systems (NYSE: AXTA) is een uniek magazine over de kleuren en effecten waarin architecten en ontwerpers inspiratie kunnen opdoen voor hun ontwerpen met metalen substraten. Elk Trend Report barst van de inspirerende voorbeelden en biedt een prachtig overzicht van de manieren waarop de verschillende kleuren, texturen en kenmerken van poedercoatings elk project en elk ontwerp bijzonder kunnen maken.

De zevende editie van het Vibes Trend Report draait om vier nieuwe trends: zintuiglijkheid (sense), weelderigheid (lavish), soberheid (austere) en vooruitstrevendheid (visionary). Bij elke trend horen 6 kleuren, waardoor in dit magazine 24 fantastische nieuwe kleuren aan bod komen. Kleuren waarvoor Axalta zowat over de hele wereld inspiratie zocht en die in de nabije toekomst beslist de toon zullen zetten. Tegen een achtergrond van adembenemende gevels, uitzonderlijke meubilair voor binnen en buiten, opmerkelijke verlichtingsontwerpen en andere indrukwekkende designstukken vertellen de kleuren en tinten het verhaal van elk thema.

In het eerste Trend Report van 2019 zijn ook Designer Vibes te vinden. In deze verhalen lichten architecten en ontwerpers uit heel Europa toe hoe ze met kleur en poedercoatings hun projecten, ontwerpen en objecten een eigen persoonlijkheid en een bijzondere betekenis geven.

Het Vibes Trend Report 1.2019 sluit af met informatie over de populariteit van kleuren. De gegevens zijn gebaseerd op de verkoopstatistieken uit 2018 en op Colour it, de stalendienst van Axalta. Deze digitale toepassing helpt architecten en ontwerpers kleuren te kiezen met behulp van de virtuele 360° tool en geeft uitstekend weer hoe het eindresultaat er zal uitzien. Colour it toont net die kleuren waar architecten en ontwerpers naar op zoek zijn.

Bij elke editie van het Vibes Trend Report zit een handige kleurenwaaier met stalen van de kleuren die in het magazine te zien zijn. Ga voor meer informatie en om Vibes te bestellen naar www.axalta.com/vibes-1.2019.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.