Norton Cyclonic Multi-Air is de oplossing voor het gehele schuurproces

schuurproces

Snel en eenvoudig schuurproces met de perfecte finish? Beken kleur!

Iedere vakman wil verbeteren. Processen moeten iedere dag sneller, eenvoudiger en beter. Dit verlangt de klant en wordt versterkt door de hoge werkdruk en krapte op de arbeidsmarkt. Vaak kost het veel tijd om tot het juiste schuurproces te komen. Er is een breed scala aan verschillende soorten schuurpapier. Hierdoor is de keuze voor de juiste toepassing lastig. De Norton Cyclonic schuuroplossing speelt hier perfect op in! Bij deze schuuroplossing is slechts één ding belangrijk: gemak! Kies de juiste kleur voor de gewenste toepassing en verzeker jezelf van een perfect resultaat. Het complete assortiment is verkrijgbaar bij Wiltec.

Hogere productiviteit met een beter eindresultaat

De schuurschijven verbeteren de productiviteit tot wel 32% ten opzichte van conventionele Multi-hole schuurschijven. Het Cyclonic patroon is gebaseerd op de meest krachtige luchtbeweging in de natuur: de cycloon. Daarnaast zorgt dit unieke patroon voor een aanzienlijke toename in de stofafzuiging, van maar liefst 25%!

Dankzij de nieuwe laserpunchtechniek wordt het patroon nu gelazerd. Normaal gesproken wordt gestanst. Het grote voordeel hiervan is dat de schuurschijf extreem vlak blijft. Het resultaat is een groter contactoppervlak met de te schuren ondergrond en een uniformer schuurpatroon. Hierdoor is dus het eindresultaat beter na aflak. Uitval wordt daarmee tot een minimum beperkt, met een aanzienlijke kostenreductie tot gevolg.

Complete assortiment leverbaar bij Wiltec

Het hele assortiment bevat schijven, rollen en accessoires. Deze zijn speciaal ontwikkeld met Norton Cyclonic technologie en een zachte foam-drager voor de fijnere korrels. Dit ontwerp zorgt voor de beste schuuroplossing voor elke klus en bewerking. Het minimaliseert de schuurtijd, verhoogt de productiviteit en geeft de perfecte oppervlaktefinish voor het lakken van het oppervlak.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.