De nieuwe schuurmachines Cibo

Maskeertape

Krachtiger dan ooit!
Cibo gaat er prat op zijn klanten een totaaloplossing aan te bieden voor oppervlaktebehandeling. Daar horen ook een reeks zeer specifieke schuurmachines bij die we Finitools noemen. Ze verbeteren de kwaliteit van de afwerking, versnellen het gewenste resultaat en verhogen het gebruiksgemak van de schuurder.

Wat die Finitools betreft, is er goed nieuws nu de aandrijfmotor een serieuze upgrade gekregen heeft. Het resultaat zijn machines die niet alleen lichter, maar vooral krachtiger en ook betrouwbaarder zijn.

Meer power & hogere betrouwbaarheid
De nieuwe machines zijn voorzien van een krachtige 1700 Watt-motor voor een maximale productiviteit, een toename in vermogen van meer dan 40%. Ook het toerentalbereik is uitgebreid, 700-3000 ipv 900-2810 TPM voordien.

De nieuwe planetaire tandwieloverbrenging zorgt er verder voor dat de motor nog minder onderhevig is aan slijtage, naast een gepatenteerde stofbescherming.

Meer veiligheid & comfort
Dankzij de nieuwe motor is ook de veiligheid en het comfort nog toegenomen. En dan hebben we het niet noodzakelijk over het verminderde gewicht (-250 gram) of de extra stevige kabel.

Door de luchtinlaten aan het uiteinde te plaatsen, kan de lucht beter circuleren en wordt de motor optimaal beschermd tegen oververhitting.

De spindelasblokkering voor een vlotte schijfwissel tot slot kan niet zomaar meer ingeschakeld worden door een betere plaatsing van de knop.

Alle troeven op een rijtje:

  • Krachtige machines voor het schuren, satineren, borstelen en hoogglanspolijsten van bijv. roestvast staal
  • Maximale productiviteit door krachtige 1700 Watt-motor en robuuste planetaire tandwieloverbrenging
  • Motor met gepatenteerde stofbescherming voor lange levensduur
  • VTC-elektronica garandeert een constante omloopsnelheid bij elke belasting
  • Spindelasblokkering voor snelle toebehorenvervanging
  • Overbelastingsbeveiliging: beschermt de motor tegen oververhitting
  • Elektronische zachtaanloop
  • Herstartbeveiliging: voorkomt het per ongeluk starten van de machine na stroomonderbreking
  • Afschakelkoolborstels voor de bescherming van de motor

Aangepaste sets
We hebben van de introductie van de nieuwe Finitools gebruik gemaakt om meteen ook onze verschillende sets een make-over te geven. De make-over omvat oa. de toevoeging van de nieuwe, gepatenteerde Combi unitized schijven die u nog sneller naar het gewenste eindresultaat brengen.

De Finitools van Cibo, meer dan ooit tevoren de ideale partner voor al uw schuur-, slijp- en polijstwerk!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.