Een truck vol met protective coating apparatuur!


In de afgelopen jaren heeft WAGNER een uiterst compleet programma verfspuitapparatuur ontwikkeld voor de Offshore en Protective Coating markt. Dit programma is inmiddels door vele verffabrikanten erkend en bewezen als topkwaliteit met duurzame en ergonomische producten.

Om dit programma te tonen aan de benoemde markten heeft WSB in samenwerking met WAGNER Duitsland een heuse ‘Protective Coating Truck Tour’ ontwikkeld. Een tour waarbij de WAGNER apparatuur getoond wordt aan de gebruikers uit deze markten. Op die manier krijgt iedereen op een zo efficiënt mogelijke manier een volledige impressie van het complete PC- gamma van WAGNER.

PC Truck van WAGNER

In de maand oktober toeren wij, WSB Finishing Equipment, rond met de PC Truck van WAGNER. In de week van 1 tot en met 5 oktober zullen de bezoeken plaatsvinden in Nederland, die week erna; van 8 tot en met 12 augustus zal het doorgaan in België.
De WAGNER apparatuur wordt getoond aan de (potentiële) klanten uit deze markten. Op die manier kan WSB handig én snel de klanten informeren over de nieuwste spuittechnieken & dit direct ook presenteren.

Samen Sterk

Onder het motto ‘Samen Sterk’, zal WSB, naast het belangrijke WAGNER gamma, eveneens de noviteiten van de merken SATA en RUPES combineren tijdens het bezoek. Merken met een scala aan noviteiten waarbij minder energieverbruik, verfbesparingen en ergonomie centraal staan.

Nieuwste ontwikkelingen en innovaties

Doel van deze tour? Als meest innovatieve partner in de oppervlakte behandelende industrie zijn wij van mening dat we onze (potentiële) klanten altijd op de hoogte moeten houden over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van het verwerken van natlakken. Dit keer richt de tour zich op de protective coating markt, waar WAGNER reeds een gevestigde naam heeft als betrouwbare partner binnen het productieproces van onze relaties.

Graag tonen wij u dat we spreken over kwaliteit! Kwalitatieve producten, maar ook de juiste kennis bij onze mensen. Tijdens de tour tonen we de producten én de mensen achter WSB!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.