Heisterkamp breidt uit en kiest opnieuw voor Spies Hecker


Heisterkamp Truck & Trailerservice uit Oldenzaal heeft na een flinke bedrijfsgroei, haar pand uitgebreid met een nieuwe spuiterij. Met deze nieuwe spuiterij heeft Heisterkamp de mogelijkheid om een totaalpakket van carrosserie- én spuitwerk uit te voeren onder één dak.

Rudi de Groot, afdeling Truckservice bij Heisterkamp: “Spuitwerkzaamheden werden eerst uitgevoerd op één van onze andere locaties. Deze spuitcabine voldeed niet meer volledig aan de huidige eisen. Hierdoor konden we met de voorbewerkingsruimte en de spuitcabine de capaciteit niet meer aan. Om die reden hebben we geïnvesteerd in uitbreiding van een nieuwe spuiterij. Ook de voorbewerkingsruimte is maar liefst 4x groter geworden. We hebben alles volgens de nieuwste technieken en normen m.b.t. milieu, arbo en veiligheid ingericht en kijken ernaar uit onze klanten de complete service vanuit Oldenzaal te kunnen aanbieden.”

Heisterkamp biedt een totaalconcept voor de transportsector. Naast Trucking biedt Heisterkamp Truck Rental & Leasing, Trailer Rental & Leasing, Truck & Trailer Service, Breakdown Service, Used Trucks en Commercial Vehicles. Truck & Trailer Service heeft al jaren ervaring in het uitvoeren van huisstijlprojecten. Heisterkamp Breakdown Service werkt samen met 20.000 Europese partners.

Ook na de uitbreiding kiest Heisterkamp weer voor Metalak en de Spies Hecker lakproducten. “Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Metalak en de effectiviteit en langdurige kwaliteit van de producten,” vertelt De Groot.

Spies Hecker Permafleet Serie voor zwaar vervoer ondersteunt een efficiënt werkproces door de korte applicatie- en droogtijden. En dat is belangrijk bij projecten waar gewerkt wordt met strakke deadlines. De Groot voegt hieraan toe:” We willen ons in de toekomst nog meer gaan richten op professionele restyleprojecten en we willen ons totaalpakket nog verder uitbreiden. Naast trucks en trailers kunnen we ook industriële bedrijven van dienst zijn.”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.